Ralph Müller nyerte a zalai ranglista versenyt

A Zala Springs Golf Resort népszerű versenysorozata, a Race to Zala Springs ranglista verseny immár második állomásához érkezett május 15-én. A fordulatos viadal kiélezett küzdelmet hozott, a győztes sorásról pedig csak egy jobb második "félidő" döntött.

 

 

A Pannonia játékosa, Koller György hibátlan játékkal, Horvath Joseph (szintén végig par) és Mike Wynn (egy bogey, egy birdie) társaságában alkotta az élcsapatot az első kilenc szakasz után. Ralph Müller +3-mal fordult (2 dupla bogey, 1 birdie), a 10-es szakszon ütött bogey pedig tovább nyitotta az ollót közte és a klubtárs Koller között. Ekkor azonban fordult a széljárás. Koller a 11-esen és a 14-esen ütött egy-egy plusz 1-et, Müller pedig a 17-esen 1 ütésre zárkózott egy birdie-vel. Az utolsó szakasz pedig döntőnek bizonyult: Koller bogey-t ütött, így a két Pannoniás együttállásban, 75-ös score-ral végzett. A győztes kilétét Ralph Müller jó hajrája döntötte el a hátsó kilencen. 

Müller és Koller mögött a Pannonia Junior Academy játékosa, Sántha Laura végzett. Az összesített mezőnyben az legjobb tíz sorrendje a következőképpen alakult: 4. Joseph Horvath, 5. Meznerics Gergely, 6. Földházi-Nagy Zsófia, 7. Batta Krisztina, 8. Kovács Titusz, 9. Szalay Attila és 10. Károly Ádám. 

 

A Felnőtt Férfi Stroke kategóriában Üveges Zoltán (Budapest Highland) és Szigeti Lajos (Birdland) végzett az élen, míg a Felnőtt Női Stroke mezőnyében a Zala Springs csillagai, Mező Ágnes, Dr. Bihari Gyöngyvér és Dr. Fisherné Koplányi Eszter alkotta a dobogót.

 

További eredmények IDE KATTINTVA!

 

Fotó: TÁTRAI BÉLA / GOLF Magyar


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés