Texasi hangulat Kisorosziban

 

A Kisoroszi Magyar Golf Club idén egy négy fős Texas scramble játékkal köszöntötte a májust, amelyen minden klubtagási kártyával rendelkező golfjátékos részt vehetett.

 

Az ország legnagyobb múltra visszatekintő, a Szentendrei-sziget nyugalmában elterülő pályája - hála a gondos és szerető kezeknek - jelentős átalakuláson esett át az elmúlt időszakban.
Gyors greenjeinek és a kellemes tavaszi időnek köszönhetően páratlan játélmény várta mindazokat, akik úgy döntöttek, a 2021-es szezon gazdag kínálatából a Magyar Golf Club HCP módosító kupáját választják hétvégi időtöltésül.

 

Bruttó stableford kategóriában végül a Dibusz László, Galaczi Sándor, Hahn Árpád és Zala-Kovács Lázár alkotta profi négyes került ki győztesen a baráti hangulatú küzdelemből, a csapat 41 pontot szerzett.

A második helyet 40-es eredménnyel Darázs Attila, Nagy Attila László, Pintér Béla "maci és Szabó II. Péter hazai pályán játszó kvartettje szerezte meg, míg a harmadik helyen 37-es score-al a St. Lőrinc Golf Club játékosai: Kovács B. Tamás, Novák András, Reményi Tibor és Sándor Lajos végeztek.

 

Szívből gratulálunk a győzteseknek!

 

Kép: Magyar Golf Club Kisoroszi Facebook


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés