A tavasz ébredése

Április 30-án, 10.30 órakor jelentkezik az M4 Sport csatornán a Magyar Golf Szövetség gondozásában készült Golfmagazin adása, melyben a Forest Hills Golf Clubban rendezett ranglistaverseny összefoglalóján kívül helyett kapott az újonnan kinevezett junior szövetségi kapitánnyal, Jonathan Mannieval készült interjú is. Az adás 60 napig tekinthető meg a MédiaKlikk oldalán.

A szezon harmadik ranglistaversenyének szervezési előkészületeiről nyilatkozott a klub menedzsere, Hideg Dániel, de interjút adott Nagy István, Koller György, Stern Lea Sára, Magyar Krisztián, Véh Balázs és Kötél Bence is a Golfmagazin stábjának.

Jonathan Mannie, a junior válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya az utazási korlátozások miatt egyelőre online, Hahn Roland, a kapitány asszisztense a pálya széléről mérlegelte az előttük álló feladatokat.

Berkenyei Daniella, az április 2-3. között rendezett II. Hungarian Winter Cup győztese felkészülésről, csapatmunkáról, elhivatottságról vallott.

Csikós Gábor, a Continental Citygolf Club szakmai igazgatója a klub életében meghatározó fejlesztésekről, a pálya rehabilitációjáról, a szezon kezdetéről számolt be.

Forrás és kép: Magyar Golf Szövetség


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés