Ki hozza el a harmadik kört?

 

A napfényes kalifornia után, a napfényből és pálmafákból hiányt szintén nem szenvedő Arnold Palmer Invitational második fordulóját a kanadai Corey Conners nyerte, de vajon sikerül-e továbbra is az élmezőnyben maradnia?

 


Conners két kör alatt két eagle-nél jár Floridában és egyelőre kiegyensúlyozott (-6, -4-es) teljesítményt nyújtva ott van a dobogón.

 

„Nagyon egyben volt a játékom." – értékelte pénteki teljesítményét a 29 éves versenyző. – „Nem tudtam annyi labdát a lyukhoz közel ütni, mint egy nappal korábban, így kevesebb birdie lehetőségem adódott, de elégedett lehetek azzal, ahogy több nehéz helyzetet parra hoztam. Több trükkös helyzetem is volt, és összességében igazán stabilnak mondhatom a napomat, amit egy erős hátsó kilenccel zártam."


Vegyes társaság üldözi Connerst, a második kör után a skót nemzetiségű, pénteken szintén eagle-lel jelentkező Martin Laird (67), valamint a norvég Viktor Hovland (68) végzett a 2. és 3. helyen.


Az élmenők között találjuk a nagyon jól rajtoló (a round 1-ben, az első kilencen zsinórban 5 birdie-t ütő), azóta azonban kicsit visszaesett észak-ír Rory McIlroy-t, valamint az egyre job formába lendülő amerikai Jordan Spieth-et.


McIlroy-hoz hasonlóan jól kezdett, de a pénteki napon több hibát vétett Bryson DeChambeau, kíváncsian várjuk, hogy elkapja-e a fonalat az amerikai versenyző?


Folytatás magyar idő szerint 21:30-tól az Eurosport 2 műsorán!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés