Így készülünk az ünnepekre 2. rész

 

A Karácsonyt megelőző időszakban jeles hazai golfozónőket kérdeztünk arról, hogyan készülnek az ünnepekre, milyen hagyományok élnek golfklubjaikban, hogyan befolyásolja terveiket az idei járványhelyzet, illetve milyen meglepetéseket tartogatott számukra a 2020-as év. 

 

Lássuk, mit válaszoltak a hölgyek!

 

Movik Gabriella:

Hetente egyszer még a hidegben is bevállalom a játékot a ,,Veszprém Golfers,, játékosaival, Zircen vagy a Balaton más pályáján. Szeretek lejárni oda, mert Zircen nagyon jó programok, remek klubélet van. Mivel az utazás most nekem nem opció, úgy látom ez a pár hónap egy golfelvonó lesz számomra maximum az indoor lehet majd opció a gyakorlásra. Többet dolgozom, mint nyáron és sokat futok, hogy a sport jelen legyen a hétköznapjaimban. Szeretném formába hozni magam majd tavaszra, hogy a jövő évben ne csak lelkes, hanem eredményes golfozó is legyek. :)

A decemberi hónap a készülődésről is szól nekem, az Ingatlan Coach a lányaival szinte Karácsonyig díszítgetjük az irodát, mézeskalácsot csinálunk, és beköltözött hozzánk Michael Buble is az ünnepi dalaival. Hiányoznak a kedvenc golfosaim, de azért néha- néha találunk lehetőséget a közös ebédekre, amiket a Két Szerecsenből rendelünk. :) Örülök, hogy dobogós lettem a ranglistán, de engem inkább az hajt, hogy a hendikepement lefaragjam illetve, hogy szépen játsszak. Errolal is inkább azon dolgozunk, hogy egy szép dinamikus szvingem legyen, és ha ezt elérem, akkor arra is törekedhetek majd, hogy eredményes is legyen a játékom.

Az idei év fénypontjai számomra a Mid Am versenyekhez kötődnek. Nagyon szeretem a hangulatukat és egyszer - kétszer eltaláltam a fonalat is, sikerült 82 - 85 körül játszanom, ami jelenleg az én csúcsteljesítményem, kihívásom. Volt még egy emlékezetes hétvége Zalacsányban, ami zseniálisra sikeredett. Ott ünnepeltük augusztus 20. át egy rendezvényen, a golf öröméért léptünk pályára Annamarival, négyes Texasban olyan emberekkel, akiket ott ismertünk meg.

 

Gschwendtner Sonja:

Nálunk a klubban hagyomány a karácsonyi készülődés: a tavalyi évben a séfünk segítségével, egy főzőiskola keretében mézeskalácsot sütöttünk hétvégenként, a mézeskalács-díszítő programunkra pedig a gyerekeket is meghívtuk. A december elején tartott brunchunk is népszerű volt, ezt az eseményt minden hónapban megrendezzünk, de ilyenkor a Mikulás is tiszteletét teszi nálunk. Idén is állítottunk fát a klubházban, amelyet gyönyörűen feldíszítettünk, de ebben az évben sajnos nem tudunk éttermi rendezvényeket szervezni. Golfpályánk először tart nyitva egész télen, amelynek a vendégeink és klubtagjaink nagyon örülnek - a szokatlanul kellemes decemberi időnek köszönhetően a vártnál is nagyobb létszámban látogatnak el hozzánk.

 

Kép: Zala Springs Golf Resort 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés