Budapest Highland Golf Club - Téli információk

 

A driving range nyitva tartása a 49. héten (november 30. – december 6.): 8-17 óra között, sötétedés után a reflektorok működnek.
A vendégeknek forró teát és kapszulás Segafredo kávét biztosítunk ingyenesen.

 

A klubház és az étterem 2020. november 11-én, szerdán egészségbiztonsági okokból bezárt, távmunkában otthon dolgozó recepciós kollégáink telefonon, e-mailben segítenek, ha bármilyen kérdésetek lenne vagy gyakorlólabdát szeretnétek vásárolni.

 

Az idei évben a vírushelyzet miatt sokkal kevesebb szabadidős program érhető el, ezért kicsit módosítunk a korábbi évek gyakorlatán.

 

A szabadtéri sportolás engedélyezett és mind mentálisan, mind egészségügyi szempontból nagyon fontos lesz a következő időszakban.

 

Ami változatlan: a sorompón túli terület teljes egésze (9 szakaszos pálya, gyakorlóterületek, 3 szakaszos gyakorlópálya, stb.) 2020. november 23-án, hétfőn bezárt és 2021. március 1-jén nyit.

 

A greeneket kollégáink lelyukasztották és elkezdődik a pálya téli pihenőidőszaka, ez feltétlen szükséges ahhoz, hogy tavasszal a megszokott kiváló minőségű pályán tudjatok játszani.

 

Kérjük, a téli időszakban semmilyen körülmények között ne próbáljatok a lezárt sorompón és a kihelyezett akadályokon áthaladni.

 

Ami változik: a driving range nem zár be automatikusan télire, időjárástól függően működik, kérjük kövessétek a honlapon, hogy az adott héten nyitva lesz-e a driving range.

 

A helyszínen minden nap kint lesz marshal kollégánk, aki ügyel a rendre, és gondoskodik a labda utánpótlásról. Gyakorlólabda vásárlás nála nem lehetséges.

 

Gyakorlólabda vásárlás:
Távmunkában otthon dolgozó recepciós munkatársunkkal egyeztetve beutalni az összeget a Highland bankszámlájára, ezt követően pár perc múlva már az ügyfélkártyán lesz a gyakorlólabda mennyiség, és a szokásos módon az automatából lehet kivenni a labdákat.

 

A driving range vendégeinek forró teát és kapszulás Segafredo kávét biztosítunk ingyenesen.

 

Néhány vidéki partnerklubunk golfpályája télen is nyitva tart, itt a HIGHLAND PLATINA KÁRTYA bemutatásával kedvezményesen tudtok játszani és kedvezményes szálláslehetőségek közül is választhattok.

 

Reméljük, hogy a szabadtéren, friss levegőn, sportolással eltöltött idő is hozzájárul majd ahhoz, hogy sikeresen átvészeljük ezt a néhány hónapot.

 

Budapest Highland Golf Club

Klub, nem csak pálya.

 

Forrás és kép: Budapest Highland Golf & Country Club Facebook


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés