Hamarosan megjelenik...

 

A korábbi évekhez hasonlóan hamarosan megjelenik a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriuma, mely egy nagyon sikeres összegző évkönyv, tele exkluzív interjúval, versenybeszámolóval.

 

Az exkluzív évkönyv ára idén 3500 Ft + postaköltség.

A HG Magazin Kincses Kalendárium IDE KATTINTVA megrendelhető a Hungarian Golf webodlalán vagy a 06-30-400-6896-os telefonszámon.

Az idei kiadványból: 

 

 

A megfelelő helyen, a megfelelő időben

 

Ales_Fevzer.jpg

 

Aleš Fevžer, a világszerte méltán elismert sportfényképész, az elmúlt harminc évet a legkülönfélébb sportesemények fotózásának bűvöletében töltötte.

 

Kezdjük rögtön a közös szenvedéllyel: mikor ismerkedtél meg a golffal?

Már tíz éve fotóztam a szlovéniai és európai golfpályákat, amikor 1997-ben, néhány barátom bátorítására, úgy döntöttem, hogy magam is kipróbálom a golfot. Sportfotósként számos bajnokságon, European Tour versenyen megfordultam. A munkám révén jutottam el 1994-ben Turnberry-be is, ahol a British Open nevű golftornát fényképeztem. Ez a rangos és izgalmakban bővelkedő rendezvény segített és inspirált, hogy a golf irányába haladjak tovább.

 

Amikor éppen nem golfozol, milyen más sportokat részesítesz előnyben?

Az év folyamán nagyon sok időt szentelek a golfnak, de nyaranta másik nagy kedvencemnek, a kerékpározásnak, illetve a hegyikerékpározásnak is hódolok. Ebben az évben összesen legalább 7000 kilométert kerekeztem Szlovéniában és Észak-Olaszországban. Amikor véget ér a golfszezon és beköszönt a tél, a síelésé a főszerep.

 

A cikk folytatását a hamarosan megjelenő Kincses Kalendáriumban közöljük!

 

 

Kép: Aleš Fevžer

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés