Ez a varázslat csak egy napig tart...

 

Október utolsó napján számos golfklub különleges, jelmezes szezonzáró csapatversenyekkel kedveskedett a golfsport elkötelezett híveinek.

 

A Lugosi Golf Szezonzáró Jelmezes Texas és Greenkeeper Kupa ma délelőtt fél tízkor startolt el, a négy fős Texas Scramble vetélkedő különlegessége, hogy nettó kategóriában minden jelmezért egy plusz ponttal gazdagodhattak a csapatok.

 

Játékra jogosult volt minden golfozó, profi vagy amatőr (profik 0 hcp-vel vehettek részt a versenyen, a tombolából befolyt összeget pedig az MGC greenkeeperei kapták!).

 

A jelmezes szezonzáró golftornát bruttó kategóriában - elképesztő eredménnyel - a Helmeczi Eszter, Rahimkulova Alexandra, Salamon Balázs, Lugosi Balázs alkotta zseniális kvartett nyerte volna, ha nem versenyen kívül indulnak: hibátlan 64-es score kártyájukat nem csupán hat birdie, de egy eagle is gazdagította! 
 
Így a fényesen csillogó aranyérmeket az Elek Sándorból (Continental CityGolf Club), Windt Gáborból (Magyar Golf Club), Ifj. Sárközi Richárdból (Pannonia Golf Club) és Sárközi Lara Petrából (Magyar Golf Club) álló csapat szerezte meg magának, akik maximális koncentrációval gyönyörű 68-as játékuk során öt birdie-t is begyűjtöttek!

 

A harmadik helyen ezúttal Ipacs Laura, Szabó Zsuzsanna, Orosz Marcell és Nguyen Thanh Mai végzett, a 70-es eredményt elérő társaság többnyire a Magyar Golf Club játékosaiból került ki.

 

Szívből gratulálunk a jelmezes mókával egybekötött szezonzáró golfviadal minden résztvevőjének!

 

Kép: Magyar Golf Club Kisoroszi


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés