Szezonzáró Greenkeeper Kupa a főváros szívében

 

A Toro – Agrolánc – Highland Greenkeepers & Staff & Szezonzáró Texas Scramble Golfversenyre eredetileg október 25-én, vasárnap került volna sor, ám a cudar időjárás közbesólt. Ilyen módon az évadzáró golfmegmérettetésre október 29-én délelőtt került sor a Budapest Highland Golf Club pályáján.

 

A szervezők a két fős Texas scramble-t és Stroke playt választották a verseny játékformájául (tehát két fő alkot egy csapatot és mindkét játékos elüt, majd az általuk kedvezőbbnek ítélt labda helyéről mindkét csapattag újra üt, amíg nem végeznek az adott pályaszakasszal).

A verseny célja az volt, hogy a szervezők a szezon végéhez közeledve minden golfozó és a klub nevében megköszönjék a Highland Golf Club dolgozóinak egész éves munkáját. Mindenkit szeretettel vártak a kötetlen, baráti hangulatú rendezvényre: azokat is, akik most vagy régebben a Highland Golf Club tagjai voltak és azokat is, akik még nem csatlakoztak a klubhoz. A teljes nevezési díjat a Highland dolgozóinak ajánlották fel.
A Budapesten lezajlott különleges golfviadalból bruttó kategóriában végül is a Pannonia és a Highland Golf Club játékosai – Fülöp Gergő és Sántha Ádám került ki győztesen, 30-as eredménnyel és számos gyönyörű birdie-vel távozva a pályáról.

A második helyezést a 36-ot játszó Sántha Laura és Kobale Soma söpörte be – mindketten anyaklubjukat, a Highland Golf clubot képviselték.

A harmadik helyen, 37-es score-al, Simon Virginia (Magyar Golf Szövetség) és Fehér Zsolt (Budapest Highland Golf Club) zárta a napot.

Kép: Budapest Highland Golf Club Facebook


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés