Véget ért az idei Lugosi Tour!

A Lugosi Golf Tour idei harmadik állomása szombaton (október 24-én) került sor az Magyar Golf Club Kisoroszi Old Course pályáján.

 

A népszerű versenysorozat zárófordulója abból a szempontból is különlegesnek bizonyult, hogy igazi díjeső várta az októberi hűvös időjárásban is rendületlenül kitartó játékosokat: a női mezőny játékosai értékes alkalmi táskákat, kéz- és körömápoló szetteket nyerhettek, előbbit a Vincze Cipő, utóbbit a NailBar felajánlásával. A férfiak és szeniorok hévízi kétéjszakás szállás utalványok büszke tulajdonosai lehettel a Zala Springshez igen közel található Holiday Club Hévíz felajánlásából, a legjobbak további 15 000 Ft értékű vásárlási utalványt is hazavihetnek az SG Fashion ruházati webáruház jóvoltából.

 

A megmérettetést szervező Lugosi fivérek - Lugosi András és Lugosi Balázs - a juniorokat logózott kulacsokkal, pendrive-okkal és értékes beltérfigyelő kamera-rendszerekkel jutalmazta mind a kilenc, mind a tizennyolc lyukas versenyen.

 

A tizennyolc lyukas viadal eredménye végül úgy alakult, hogy a bruttó férfi mezőny büszke győztese a Magyar Golf Club játékosa, Salamon Balázs lett. Az ezüstérmet az Old Lake színeiben játszó Bacsa László vihette haza, a harmadik helyet pedig a Budapest Highlandtől érkező Andrew Smith szerezte meg magának.

 

A bruttó női kategória aranyérme Sam Kinh Anhnak jutott, míg a második helyen a "hazai pályán" versenyző Ipacs Laura végzett. A dobogó harmadik fokát Thanh Hai Nguyen Thi foglalta el, aki az első helyezetthez hasonlóan a Pannonia Golf Clubot képviselte a Kisorosziban megrendezett golfvetélkedőn.  

 

A nettó junior kategória győztese a Magyar Golf Club játékosa, Thanh Duong Chi lett, a nettó szeniorok kzöttl pedig Andrew Smith teljesítménye emelkedik ki. 

 

A kilenc lyukas küzdelem eredménye a következőképpen alakult:

Nettó férfi kategóriában a Budapest Highland Gold Club színeiben versenyző Dr. Pásztor Zsolt nyert, míg Dr. Szabados Tamás ezüstéremmel, Dr. Almási Csaba pedig bronzéremmel távozott.

 

A női mezőnyben Rádóczi Zsuzsanna aratott győzelmet, a dobogó második és harmadik fokára pedig Fehér Anita és Horváth Judit léphetett fel.

 

A nettó junior kategória első három helyezése Puskás Zsomboré, Ascsillán Annáé és Puskás Ádám Benedeké lett: mindhárman a a Magyar Golf Club színeiben játszottak.

 

Kép: Magyar Golf Club Kisoroszi


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés