Utolsó állomásához érkezett a Race to Zala Springs!

 

A Zala Springs Golf Resort, amelyet nemrég méltán beválasztottak a „Golf World Top 100 Golf Resort” rangsorolásába egyedüli és első magyarországi golfpályaként, október 24-én, szombaton a Race to Zala Springs elnevezésű versenysorozat utolsó állomásának adott otthont.

 

 

A több hónapon át tartó, páratlan népszerűségnek örvendő golfküzdelem hetedik, legutolsó fordulójának versenyzői számára a tombola fődíjának tétje nem kevesebb volt, mint éves tagság a 2021-es évre.

 

A Race to Zala Springs Final végkifejlete nem okozott különösebb meglepetést azoknak, akik a BB-műhely elsöprő sikereit figyelemmel kísérték az idei évad során. A Balaton Golf Club játékosai most is brillíroztak: Kötél Bence fenséges -2-es játékával a bruttó férfi kategória büszke aranyérmese lett, Bertényi Bence +1-es score-jával és imponáló öt birdie-jével a második helyezést szerezte meg magának, őt szorosan követte Horváth Ákos, aki ilyen módon a dobogó harmadik fokára léphetett fel.

 

A férfiak A-kategóriájában Reska János, B. Kiss Gergely és Lajos Gyula remekelt, míg a férfi B-kategóriában Szigeti Lajos, Márton Gábor és Nagy Tamás II járt élen.

 

A hölgyek mezőnyében a kiélezett küzdelemből végül az Old Lake Club színeiben játszó Nagy Réka került ki győztesen: a hetes szakaszon becsúszott tripla bogey ellenére +10 eredményt ért el. Az ezüstérmet Kaincz Katalin, a bronzérmet pedig az Balaton Club játékosa, Szilágyi Judit szerezte meg.

 

A szeniorok kategóriájában a Budapest Highland Golf Club játékosa Dr. Hetényi Gábor, míg a junior mezőnyben a GOLFIESTA Sportegyesület versenyzője, Csikós Anna Lana tündökölhetett a dobogó tetején.

 

Szívből gratulálunk a nyerteseknek!

 

Kép: Tátrai Béla / GOLFmagyar


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés