Apák és fiúk

 

Október 24-én a tatai Old Lake Club egy igazi golfkülönlegességgel lepte meg azokat, akik a rendkívül gazdag szezonzáró kínálatból az "Apa-Fia" Vajnóczki Gábor emlékversenyt választották.

 

Az Old Lake 2008 óta hasonló koncepcióval, Texas scramble formában rendezi meg népszerű versenyt.

 

Idén két kategóriában hirdettek eredményt: a családi kategóriában minden páros indulhatott, akik között rokoni kapcsolat áll fent, a baráti kategóriában pedig mindenki más is részt vehetett, golfozó barátjával, ismerősével. A fenti díjazás lehetővé teszi, hogy nem csupán családi, hanem baráti találkozó is legyen a verseny, felidézve a Vajnóczki Gábor által rendezett egykori golfviadalok hangulatát.

 

Az idei megmérettetést a csodálatos természeti környezetben fekvő tizennyolc lyukú pályán bruttó kategóriában a „hazai pályán” játszó, öt birdie-t is begyűjtő Petkovics Zoltán és Bálint duó nyerte. Egyúttal Petkovics Bálinté lett a férfi Longest Drive kategória érdeme is. A második helyezés a Hideg Ádám-Hideg János párosnak jutott, akik a Highland Golf Club játékosait, Szalay Attilát és Szalay Gellértet utasították maguk mögé.

 

A családi nettó mezőnyben a Pannonia Golf Club színeiben versenyző, két birdie-t is szerző Károly Ádám és Károly György arattak fényes diaidalt, míg Törőcsik Márk és Törőcsik Attila párosa a második helyen zárta a napot, Dr. Tálos Péter és ifj. Tálos Péter pedig bronzéremmel távozott.

 

A baráti nettó mezőny játékosai sem tétlenkedtek: ebben a kategóriában Pekovics Györgyi és Básti Gyula, Dr. Szeberényi Tamás és Jónás István, valamint Lan Hoa Nguyen Luu és Mátravölgyi Ágnes teljesítményét érdemes megemlíteni.

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés