Závaczki ismét szárnyalt

TESLOUNGE GolfTour III.

Závaczki Bálint és a 67-es score – augusztus után ezek a kulcsmotívumai a TESLOUNGE versenysorozat soron következő állomásának is. Október 23-án, 106 induló állt elütőre Máriavölgyben az idén debütáló, első évében máris nagy népszerűségnek örvendő versenysorozat záró fordulójában.

 

A történelem megismételte önmagát

Majdnem napra pontosan két hónappal a második fordulót követően ismét Závaczki Bálint emelhette magasba a győztesnek járó trófeát. Az eredményekre tekintve pedig ugyancsak elfoghat bennünket az a bizonyos kísérteties érzés: az első helyet újból egy pazar 67-es score-ral szerezte meg a Pannonia Junior Academy tehetsége. Bálint a második szakaszon ütött bogey után képtelen volt hibázni: az 5-7. szakaszig zsinórban három birdie jött, és bár a következő par alatti játékra a 14-es lyukig várni kellett, a 16-oson feltette teljesítményre a koronát egy gyönyörű eagle-lel.

 

Hogy ötszörös junior bajnokunk játéka mennyire egyedülálló volt, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a második hely 5 ütés különbséggel, even parral (72) született meg. Az ugyancsak kiegyensúlyozottan játszó Meznerics Gergely 72-es eredménye 2 bogey mellett 2 birdie-ből állt össze. 

 

A dobogó harmadik foka a +1-gyel záró Benke Ákosé lett. A Pannonia Junior Academy játékosa a hátsó kilenc elején beült a hullámvasútba: előbb jött egy birdie a 11-es szakaszon, majd a 12-es lyukon dupla, ezt követően megröptetett egy eagle-t, végül egy bogey-val zárta a furcsa sorozatot.


EREDMÉNYEK!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés