A hab a tortán

 

Villáminterjú Dr. Lex Annamáriával

A MidAm Golf Tour 2020 versenysorozat utolsó állomásán, a szeptember 20-án lezajlott MidAm Szezonzáró Golf Kupán imponáló, 82-es játékával Dr. Lex Annamária aratott diadalt a női mezőnyben. Kíváncsiak voltunk, az utóbbi hónapok egyik legsikeresebb hazai női golfozója milyen benyomásokat szerzett a versenyen.

 

Milyen élményekkel gazdagodtál a Mid-Am Szezonzáró Golf Kupán?

A Balatonudvari pálya szerintem fantasztikus állapotban van. Nekem ez a nap volt az, amikor minden összejött. Gyönyörű idő volt, szuper flight-társakat kaptam, de a hab a tortán, hogy Kötél Bence volt a caddiem.

 

Mi volt a legnagyobb kihívás, amellyel a verseny során szembesülnöd kellett?

Még soha sem játszottam ilyen nehéz pályán, csodálatos módon mégis megküzdöttem a kihívásokkal. Általában sikerült regulart ütni, s ugyan a tizenhármason a greent támadó pitch mozdulatom nem volt tökéletes, így másodikra a bányába kerültem, de ez sem szegte kedvem, sikerült nyugalomban végigjátszani a versenyt.

 

Bár a szezon lassan véget ér, mégis érdekelne, milyen további megmérettetéseken láthatunk legközelebb?

Most hétvégén indulok a 42. Magyar Nyílt Bajnokságon az Old Lake Golf Klubban, utána következik Kisorosziban a Klubcsapatbajnokság, ahol a Zalasprings csapatában játszom majd.

 

Kép: Tátrai Béla / GOLFmagyar


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés