Egyeztessük óráinkat

 

Interjú Balogh Zoltánnal

Ősz első hétvégéjén nem mindennapi élmény várja a Balaton északi partjára látogató golfrajongókat: az első Ice-Watch Kupa 18 lyukon, stableford formában kerül megrendezésre szeptember 6-án a Balaton Golf Clubban. Balog Zoltán, a verseny ötletgazdája úgy véli, ez a különleges szabadidősport pozitív életszemlélettel ajándékozza meg a játékosokat, a márka jóvoltából pedig számos értékes nyereménnyel gazdagodhatnak a résztvevők.  

 

Mikor ismerkedett meg ezzel a sporttal?

Két éve golfozom, egy barátom, Berkes Zoltán ajánlására próbáltam ki a feleségemmel. Balatonudvariban játszottam először, ahol nagyon megtetszett a pálya, a környezet és a hely hangulata. Mondhatni, hogy szerelem volt első látásra, azóta a golfozás nálunk szinte családi hagyománnyá érett.

 

Milyen kép alakult ki Önben a golfról az elmúlt két év alatt?

Átformálja az ember gondolkodását, szellemiségét: mindent egy kicsit másképpen kezd el látni, legyen szó az üzletről vagy a magánéletről. A golf egyúttal üdítő kikapcsolódást is jelent. Olyan aktív pihenést, melynek során új barátokat, ismerősöket szerezhet a golfjátékos. Bár rendkívül jótékony hatású tevékenységről van szó, nyugdíjas sportnak az erőteljes fizikai megterhelés miatt nem nevezném. Hozzám nem minden sport illik, de a golf igazán bevált.

 

Hogyan találkozott össze Balatonudvari és az Ice-Watch márkanév?

Évek óta a Balaton Golf Clubhoz tartozom. Szakmám szerint pedig óra- és ékszerkereskedő vagyok és jelenleg az Ice-Watch óragyártó céggel dolgozom együtt. Innen jött a verseny ötlete, amelyen keresztül össze tudjuk kötni a szabadidőt és az üzletet, valamint a golfjátékot és az Ice-Watch-termékek népszerűsítését.

 

Mit érdemes tudni az Ice-Watch Kupáról?

Balatonudvariban rendszeresen megrendezik a hendikepversenyt, erre az ötletre építettük fel az Ice-Watch Kupát, amelyen még több színes programot és számos hasznos ajándékot is felkínálunk a nyertesek számára. A golfjátékosok így nem csak hendikepjükön javíthatnak, hanem motivációként golfhoz köthető, értékes tárgynyereményekkel is gazdagodhatnak szeptember 6-án. 

 

Backpack.jpeg

 

Milyen további programok várhatók a versenyen?

Tartunk termékbemutatót, amelyen néhány darab Ice-Watch órát is kiállítunk. A versenyt követően pedig egy ebédre is sor kerül, a díjkiosztó előtt, amelyet minden bizonnyal izgatottan várnak majd a golfjátékosok és vendégek. 

 

ice-watch_golf_kesztus_óra-2020.jpeg

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés