Egy háromnapos golfküzdelem fináléja

 

Véh Balázs írása

Arról már bizonyára mindenki értesült, hogy a zárónapi döntőkön az esélyes főszereplők kezében nem bicsaklott meg az ütő és valamennyi kategóriában magabiztos győzelmekkel szerezték meg a bajnoki címet a vitathatatlanul legjobb tudással vagy formával rendelkező játékosok, ezúton is gratulálunk Sántha Laurának, Kiss Polett Karolinának, ifj. Sárközi Richárdnak, Koller Györgynek és Csányi Olivérnek!

 

Köszönet illet minden közreműködőt a szervezésért, a pálya és különösen a green-ek kitűnő állapotban voltak valamennyi versenynapon, a tájékoztatás és a bíráskodás is gördülékenyen, a játék segítésének szellemében zajlott.

 

A bajnokok mellet érdemes említést tenni még néhány relatív kimagasló egyéni teljesítményről. A junior fiúk között Nagy Ármin folytatta nagyszerű formáját, harmadik helye bravúros. Hasonlóan kiegyensúlyozottan versenyzett a férfiak mezőnyében döntőig menetelő Magyar Krisztián is, a szeniorok között pedig a szintén ezüstig jutó Tóth János, mindketten bizonyára örömmel kiegyeztek volna ezzel a címmel előzetesen is!

 

Az eredményhirdetés során megtudhattuk Makszin Áron főtitkár Úrtól, hogy a match play bajnokság népszerűsítésének érdekében a jövő szezonban újításra kell számítanunk. Kíváncsian várjuk, mert az egyébként nagyszerű hangulatban zajló verseny megérdemelné, hogy az idei 30 résztvevőnél akár jelentősen több játékos is beillessze a naptárába!

 

 

Csányi Olivér, Koller György és ifj. Sárközi Ricsi képeket készítette: Tátrai Béla / Golf Magyar

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés