Folytatódtak a Match Play Bajnokság kalandjai!

 

Véh Balázs beszámolója

Nemcsak a beígért legforróbb nyári nap, hanem a bajnoki meccsek is hoztak igen meleg helyzeteket a reggel 9-től este fél 8-ig elhúzódó, sokak számára két fordulós szombati versenynapon.

 

A kisoroszi pálya ma is pompás minőségű greenekkel honorálta a küzdő feleket, a negyed- és elődöntők fordulatos és izgalmas párharcokat hoztak, jópár találkozó csak playoffban ért véget.

 

A legnagyobb érdeklődéssel várt Csányi-Rózsa csatában szinte csak birdie-vel lehetett szakaszt nyerni, a végül 2&1 arányban diadalmaskodó, az idén megállíthatatlannak tűnő Olivérre a szintén parádés hétvégét produkáló Magyar Krisztián vár a vasárnap 9-kor kezdődő férfi döntőben.

 

A junior fiúknál érvényesülni látszik a papírforma, ifj. Sárközi Ricsi és Fülöp Gergő döntőznek, míg a lányoknál Koharek Anna és Sántha Laura egyaránt fölényes elődöntő után csaphatnak össze a bajnoki címért.

 

A hölgyek mezőnyében Kiss Polett Karolina ellenfele Sándor Virág lesz, de a nap szenzációját megint a szeniorok között kereshetjük, Tóth János ugyanis a selejtező 8. helyéről ütötte be magát a döntőbe, ahol Koller György lesz az ellenfele. Sajnos a szintén ígéretesnek tűnő esti pókerpartiról már nem készül tudósítás, talán holnap...

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés