Megérkezett a csapat

 

 

A hungolf.hu beharangozója: 

A koronavírus-járvány miatt új időpontban, augusztus 27-29. között kerül sor az Európai Golf Szövetség, U16 juniorok számára, évente rendezett egyéni és csapatversenyére, a European Young Masters-re.

 

Megérkezett a Prágától 60 kilométerre fekvő Mlada Boleslavba a Hahn Roland, a juniorok szövetségi kapitánya által vezetett magyar csapat is. Idén Berkenyei Daniella, Jaczkovics Emma és Somogyi Bence képviseli hazánkat a kontinensviadalon, ahol 21 nemzet ifjú versenyzője vesz részt. Nem lesz könnyű dolga a magyar fiataloknak, hiszen a 39 junior fiúnak több mint a fele, a 31 lány golfozónak pedig a kétharmada pluszos hendikeppel indul. A Nemzetek Kupájában a három legalacsonyabb egyéni score-t elérő csapatokat díjazzák majd.

 

Résztvevő országok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Észtország, Franciaország, Németország, Magyarország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Svédország, Svájc, Törökország

 

2019-ben a csapatversenyt Németország nyerte, Magyarország 27 nemzet közül a 22. helyet szerezte meg Berkenyei Daniella, Jaczkovics Emma, Kötél Bence és ifj. Sárközi Richárd játékával.

 

Forrás: hungolf.hu


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés