Csicsi nem jutott a CUT-ba Beaumontban

 

A Symetra Tour harmadik versenyén, az arizóniai Mesa-ban megrendezett Founders Tribute-on Rózsa Csillának sajnos nem sikerült bejutnia a CUT-ba. A nemzetközi sportesemény negyedik állomása augusztus 21. és 23. között zajlott le a kaliforniai Beaumontban.

 

 

A 125 ezer dollár pénzdíjat kínáló IOA Championship-en összesen 132 versenyző mérte össze erejét a nyár végi forró hétvégén. A Morongo Club golfpályáján rendezett bajnokságon Csicsi +6-os eredményt ért el az első körben, a másodikban pedig három birdie és két dupla bogey után +9-et játszott. A mai fordulón nyújtott teljesítménye sajnos nem bizonyult elegendőnek a továbbjutáshoz: +9-es eredményével a legjobb magyar golfjátékosok között jegyzett versenyzőnk a 105. helyen végzett.

 

A versenyt az első fordulóban az amerikai Anna Redding vezette, -8-cal, akinek szenzációs első kilencében volt sorozatban négy par alatti szakasz is. A második és harmadik forduló győztese azonban a spanyol Fátima Fernandez Cano lett, aki az utolsó körben gyönyörű, -11-es eredményével zárta a három napos kitartó küzdelmet. A második helyen az izraeli származású Laetitia Beck zárt -9-es ütésével, a dobogó harmadik fokát pedig -8-as játékával a német Greta Voelker foglalhatta el. Anna Redding ezúttal -7-et játszott és ezzel a T4. helyre csúszott vissza.

 

Kép: Rózsa Csilla Facebook-oldala


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés