Csicsi nem jutott a CUT-ba Arizónában

 

A hónapokig tartó kényszerpihenő után ismét forognak a kerekek, a Symetra Tour augusztus 14. és 16. között az arizoniai Mesa-ba látogat, ahol a Founders Tribute at Longbow nevű eseménysorozaton a profi golf legkiválóbb hölgyjátékosai szállnak harcba a győzelemért.

  

A sivatagi versenysorozat kezdetén mintegy száznegyven, a világ legkülönbözőbb pontjairól összesereglett fiatal nő állt elütőre. Az első napon a wisconsini Casey Danielson vezetett, míg Rózsa Csilla a T120. helyen végzett. A bajnokság második, augusztus 15-én lezajlott fordulóján legalább egy nagyon erős -5 kellett volna a CUT-hoz, és bár Csicsi javított valamennyit előző körös játékához képest, a +2-es napi, és összesített +7-es eredményével elért T128-as helyezése azt jelenti, hogy véget értek számára az arizónai küzdelmek. 

 

A par 72-es pályán imponáló -12-es játékával ezúttal a német Sophia Popov diadalmaskodott, scorekártyáját hét birdie és egy eagle színesítette. A magát az előző napi T6. helyről felküzdő -11-es eredményt produkáló amerikai Sarah White a dobogó második fokára léphetett elő, az őt követő játékosok között pedig az Egyesült Államokból származó, T3. helyen végzett Kim Kaufmant és a svéd Frida Kinhultot találjuk. Casey Danielson tegnapi fergeteges eredménye után -7-es játékával a T6.-os helyre csúszott vissza.  

 

Kép forrása: Rózsa Csilla Facebook-oldala


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés