Nyárvégi golfkupa a Bakony ékszerdobozában

 

Az idei nyár sem lenne teljes az augusztus 15-én megrendezésre került Herend Kupa nélkül! A "Bakony fővárosaként" emlegetett Zircen található Forest Hills Golf & Country Club adott otthont a rangos bajnokságnak, amelyet ebben az évben is a nagyhírű és a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartó a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. szponzorált.

  

A nagyszámú indulóval felálló mezőnyben a legjobb, 72-es eredményt a bruttó férfi kategória győztese Greff Bálint érte el, a nőknél a versenyt 78 ütéssel teljesítő Batta Krisztina lett a legjobb. Bálint öt birdie-t és ugyancsak öt bogey-t begyűjtve hozta az EVEN PAR-t, maga mögé utasítva a +5-öt játszó Koller Györgyöt. Krisztina +6-os játékába négy bogey és egy dupla bogey is becsúszott. Ennek ellenére a verseny harmadik legjobb eredményével szerezte meg a bruttó női kategória győzelmet, a 83-at játszó Nagy Réka előtt.

 

A Bakony ékszerdobozában zajló golfverseny ideje alatt a résztvevők megismerkedhettek a golf és a porcelán csodáival, miközben könnyed nyári fogásokat kóstolhattak meg. A nívós hazai torna díjait a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója Dr. Simon Attila adta át, aki hangsúlyozta: „a golf egy olyan értékhordozó közösséget jelenít meg, amelynek tagjaihoz és gondolatiságához jól illik a Herendi porcelán.” A közép-dunántúli város tizenhatezer fehér formával, négyezer festett mintával, mintegy hatvannégymillió különböző termékkel rendelkezik, ezekből válogatták ki a szervezők a díjakat, amelyekkel az idei győzteseket megajándékozhatták.

 

Greff Bálintról a képet készítette: Tátrai Béla/ GOLF Magyar


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés