Esélyeshez méltón

 

Augusztus 15-én Kisorosziban a karantén óta első alkalommal került megrendezésre Ranglista Verseny. Az esemény főtámogatója a NAGYBETU.hu különleges díjakkal és meglepetésekkel készült a versenyzők számára. Lássuk, hogy alakultak az eredmények. 

 

A Ranglista első helyezettje a Pannonia Golf & Country Club kötelékének tagja, Rózsa Dávid lett, aki esélyeshez méltó, kiegyensúlyozott játékkal, négy bogey mellett három birdie-vel hozta az impozáns +1-es score-t. 

 

Dávid mögött a +5-öt játszó Benke Ákos, a junior kategória győztese, végzett, a harmadik +8-as eredményével dr. Bognár László lett, aki a Szenior kategória első helyét szerezte meg. Érdemes még megemlékezni a 80-as score-jával negyedik Hideg Jánosról, valamint az ötödik helyen végzett, 82-t játszó Thomas Jacksonról. A női nettó kategóriában Thu Trang Hoang aratott győzelmet, aki 94-gyel zárt.

 

A különleges, nem minden kihívástól mentes napon a szervezők ínycsiklandó ebéddel készültek a beérkező játékosok részére. A versenyzőknek, kísérőiknek és vendégeinknek pedig fel-fel csendülő élő zenével könnyítették meg a várakozást. A szponzoroknak köszönhetően a bruttó I. és minden nettó I., II., III. kategóriákban a megszokottól eltérő, egyedi tervezésű ajándékokban részesülhettek a versenyzők, míg a nyertesek a NAGYBETU.HU értékes jutalmait, többek között az etyeki Kálna Pezsgő Manufaktúra kiváló pezsgőit kapják ajándékba. Sőt, a pompás díjak mellett további ajándékokkal, az imagodeko.hu reklámgrafika nem hagyományos termékeivel és az artmami.hu “ékszereivel és pimaszságaival” kedveskedtek a támogatók.

 

Gratulálunk a szeszélyes időjárás ellenére is helytálló, kiváló játékosoknak!

Forrás: Tátrai Béla/ GOLF Magyar 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés