„Elfáradtam”

 

Véget ért Karlovy Vary-ban a XXVIII. Cseh Amatőr Senior Bajnokság, ahol a Balaton Golf Club veterán versenyzője, Horvath Joseph is tiszteletét tette. A három napos küzdelem során Joe egy nagyon szép 74-es score-ral nyitott, ezt követően azonban rá nem jellemző visszaesés történt a teljesítményében.

 


Joe, ahogy a harmadik nap végén elárulta nekünk a gyakorlónapon nagyon jó ritmusba került, ami jól látszott az első napi 74-es score-ban is. Teljesítménye ezután szeszélyesség vált. Második nap több hibával játszva, 88-as eredményt ért el, amivel még így is magabiztosan a cut-ban végzett. Harmadik napjára fordulva, talán a fáradtság is kijött a senior versenyzőn, amely egy 92-es score-ban mutatkozott meg. A BGC játékosa elárulta nekünk, hogy többet várt magától és kicsit csalódott is az eredményben: „Harmadik nap nem éreztem a pályát, és el is fáradtam. Nagyon nehéz pálya volt.” – nyilatkozott.


Ez a teljesítmény a senior urak mezőnyét tekintve a 35. helyet, a szuper senior (65 év felettiek) alkategóriájában a 22 fős mezőny 5. pozícióját hozta számára.


Gratulálunk Horváth Joseph-nek, aki a két rosszabbul sikerült nap ellenére méltóképpen képviselte a honi színeket, valamint a Balaton Golf Clubot a fürdőiről és a filmfesztiváljáról ismert cseh városban.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés