A porcelán és a golf találkozása

Idén augusztus 15-én kerül sor a magyar golftársadalom egyik legnépszerűbb bajnokságára, a nagy hagyományokkal rendelkező Herend Kupára, amely a korábban fehér aranyként is emlegetett, a magyar örökség részét képező, világhírű porcelán nevét őrzi. A vendégeinek évről évre színes programok tárházával kedveskedő eseményen Dr. Simon Attila adja át az értékes díjakat. Az 1826-ban alapított Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója szerint a Herend által képviselt értékteremtő tevékenység összhangban áll a golf időtálló filozófiájával.

 

A Herendi Porcelánmanufaktúra nem csupán egy sikeres, profitorientált gazdasági vállalkozás, hanem egy társadalmi felelősségvállalással bíró közösség, ahol a szolidaritás is jelen van. „Azt mondjuk magunkról – hangsúlyozza a vezérigazgató –, hogy értékteremtő, értékmegőrző és értékátörökítő közösség vagyunk. Legyen az sporttal kapcsolatos, kulturális, művészeti, anyanyelvi esemény, vagy bármilyen hasonló rendezvény - örömmel adjuk a nevünket, amennyiben az értéket képvisel. A szarvaskúti golfpálya és a Herendi Manufaktúra metszéspontját ennél az együttműködésnél is az érték adja.”

 

Dr. Simon Attila szerint a golf egy olyan értékhordozó közösséget jelenít meg, amelynek tagjaihoz és gondolatiságához jól illik a Herendi porcelán: „A szarvaskúti golfpálya a Herendi porcelánjainkhoz hasonlóan a kényeztetést és az eleganciát hordozza. E két érték találkozását szem előtt tartva örömmel adjuk nevünket és díjainkat az ez évi versenyhez is.”

 

herend_kupa1.jpg

 

Végezetül a Manufaktúra vezérigazgatója beszélt a versenyen kiosztásra kerülő díjakról is: „Herend tizenhatezer fehér formával, négyezer festett mintával, mintegy hatvannégymillió különböző termékkel rendelkezik. Ezekből válogattuk ki azokat a díjakat, amelyeket a mostani hétvégén a legkiválóbb versenyzőknek és győzteseknek átadhatunk. Büszkék vagyunk arra, hogy bárki is lesz a győztes, a végén a Herendi porcelánt fogják a legmagasabbra emelni.”

 

herendi_porcelán1.jpg

 

Címlapkép: Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. / Facebook

Belső képek: Forest Hills Golf & Country Club / Facebook

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés