Bor, mámor, Bakony

Most kaptuk Zircről

 

A Forest Hills Golf Club tagsága felpörgetett hangulatban készül a vasárnapi La Pampa klubversenyre, melynek névadója az ínyencségeiről méltán híres Argentin Steak House nemcsak a bélszín javát hozza el a Bakonyba a bruttó győztesnek, hanem a világhírű Malbec vörösborokat is minden helyezettnek.

 

 

Sokak fantáziáját megmozgatta az íncsiklandó díjeső, így az idei harmadik versenyünk is telt házas lesz. Mi több, napok óta várólista van. Ez a helyzet az élet örömeit nem kis mértékben habzsoló és baráti klubéletéről elhíresült „Veszprém Golfers” közösségét formabontó és mintaértékű döntéshozatalra ösztökélte, jelesül a helyi tagság bevállalt egy délutáni indítást annak érdekében, hogy valamennyi érdeklődő a meghirdetett 10.00 órás shotgunnal elindulhasson.

 

A délelőtti etap versenyzőinek jó hír, hogy nem kell megvárni a verseny végét, ebéd után eredményt hirdetünk, a helyieket pedig sikeres szereplés esetén külön díjazzuk!
A fenti tapasztalat birtokában pedig újabb változások következnek!

 

Az augusztus 15-i immár hagyományosnak mondható Herend Kupa és az idény összes hátralévő versenykiírását úgy módosítjuk, hogy 44 főig shotgun indítás lesz 10.00 órakor, ezt meghaladó létszám esetén pedig a ranglista versenyeken megszokott növekvő HCP szerinti folyamatos indítás az egyes elütőről, 9.00 órás kezdéssel. Ez a helyi adottságok alapján 52 fő felett egy délutáni startot is eredményez várhatóan egy óra tájban, emiatt lesz majd B kategória is, külön eredményhirdetéssel.

 

herend.jpg

 

Ismerve a Herendi Porcelánmanufaktúra bőkezű és értékes ajándékait, érdemes lesz újra ellátogatni a Forest Hillsbe!

 

Címlapkép: La Pampa Steakhouse/Facebook

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés