Szarvaskút golf-pampáin

A magyar golfélet egyik nyári fénypontja az augusztus 8-án megrendezésre kerülő La Pampa Kupa. Popovics Borbála, a neves eseménynek otthont adó zirci Forest Hills Golf & Country Club létesítményvezetője szerint ebben az évben is óriási az érdeklődés a verseny iránt, amit a telt ház és a várólistás jelentkezők növekvő száma is bizonyít. Beszélgetésünk során természetesen érdeklődtünk a jövő hét szombati Herend Kupáról is.

 

 

 

 

La Pampa Golf Kupa

A La Pampa Kupa az esőzések hatására gyönyörű, élénk zöld gyeppel borított zirci pályán várja résztvevőit. A magas színvonalú verseny főnyereményeiről maga a La Pampa Steakhouse étterem gondoskodik.

„A nyertesek vouchert kapnak, így kipróbálhatják a marha steaket és az argentin bort. Nálunk Forest Hillsen ebédidőben többek között hideg gyümölcslevest, görög salátát, marhahúst szolgálunk fel, illetve apró falatkákkal, grill csirkenyárssal, grillkolbásszal kedveskedünk a vendégeknek.” – nyilatkozta Borbála.

 

Herend Kupa

Hosszú évek hagyományával a háta mögött, augusztus 15-én kerül megrendezésre a Szarvaskúton zajló események másik nagy büszkesége, a Herendi Golf Kupa. A szervezők a melegre való tekintettel könnyű, nyárias ételekkel, Pek-Snack süteményekkel és pogácsával készülnek. A golfverseny díjait a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója Dr. Simon Attila adja át.

„Hagyomány, hogy minden évben megrendezzük a versenyt és várjuk, hogy milyen szép ajándékokat fogunk kapni. Kertészeink dolgoznak rajta, hogy minél szebb pálya fogadja a versenyzőket és a vendégeket.” - meséli a rendezvény házigazdája, Popovics Borbála.

 

Versenykiírás ITT érhető el!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés