„Megyünk, működünk"

Dr. Bábos Rékával még júniusban, az Emil Frey által támogatott Ranglista Versenyt megelőzően készítettünk interjút, azóta sok versenyen túl vagyunk már, az Öreg tó pedig a megszokottnál talán csendesebb hullámokat vert. Mi történt velük eddig a nyáron, és mi várható az elkövetkező időszakban? – Erről kérdeztük ismét a klubigazgatót.

„Megyünk, működünk – mondja. – Most a büszkeségem, hogy a hotelt a rendelkezésre álló pár emberrel sikerült beindítanunk. A pálya nagyon jó, amit a visszajelzéseink is igazolnak. Az étterem a klubban működik, és a hotel cateringjét is egyelőre a klubból működtetjük. A hotel folyamatosan nyitva van, és amikor éppen nincs verseny a klub rcepciója is itt üzemel, ha pedig verseny van, akkor két recepciót tartunk fent."

 

A szálloda után rákanyarodtunk a versenyekre. Tatán keddenként folyamatosan, szép számú induló mellett megy a hagyományos Seiko Férfi Nap sorozat: „Bár azt lehet érezni, hogy a nyár egy kicsit csendesebb" – teszi hozzá Réka. – „Augusztus 23-án Ranglista Versenyünk lesz, utána a szeptemberi étlapunkon Építész Kupa, Hödlmayr Kupa, Business Team Masters, illetve Nyílt Magyar Bajnokság szerepelnek."

 

Az igazgató kitért a gyerektáborokra is, amiből eddig kettőt tartottak idén: „Volt két gyerektáborunk, mind a kettő nagyon jól sikerült. Az elsőben új gyerekek voltak, a másodikban pedig olyanok, akik már tudnak nagy pályán is játszani."

 

Interjúnk végén rákérdeztünk a Szövetség új golfozókra vonatkozó kedvezményére is: „Ebből már egy párat el tudtunk adni, új golfozók mindig jönnek. A fejtörést inkább a megragadás okozza, hogy utána visszajöjjenek. Ez a nehéz, megtartani őket."


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés