„Több ilyen kellene”

Kocsis Rékával beszélgettünk, aki a zalacsányi Jótékonysági Golf Hétvége fő „műsorszámában”, a szombati golfversenyen, +6-os eredménnyel első helyen végzett. A Zala Springs versenyzője újult erővel és eltökéltséggel vágott neki az idei szezonnak, ahogy elárulta: ismét elkapta a versenyzés öröme.

 

Minek köszönhető ez a visszatérés a magyar golfba, és hogy valóban vezéregyénisége kezdesz lenni a női mezőnynek?

Minek köszönhető? (nevet) Igazából öt év után visszatért a kedvem, hogy újra versenyezzek. Semmi több. Kicsit elkezdtem gyakorolni és indulni a versenyeken. De ahogy talán látszik is, annyira nem feszülök bele, nem megyek el minden Ranglistára. Ennek a Jótékonysági versenynek viszont úgy gondolom, olyan üzenete van, ami miatt érdemes minden évben megtisztelni, és egy jót játszani rajta. A jó játék pedig idén nem csak az esemény hangulatában, hanem score-okban is megmutatkozott.

 

Hogy érezted magad a hétvégén?

A rendezvény professzionális volt, minden pillanatát élveztem. Jó volt az esti party, a menü, az éjszakai golf, a másnapi rendezvény, nagyon pozitívnak értékelem az egészet… Több ilyen kellene.

 

Hogy láttad, milyenek voltak a sztárok, akik a versenyen részt vettek?

Nagyon eltökéltek voltak, örülök neki, hogy ennyi sztár is elkezdett golfozni, mert jót tesz a magyar golf népszerűsítésének.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés