„Amikor bekerülök abba a bizonyos zónába”

Movik Gabriella idei éve a golfversenyek terén igazi hullámvasút. Munkája mellett nagyon sokat edz, és rengeteg tornán megméretteti magát. A MidAm játékossal együtt próbáltunk utána járni, mi lehet az ingadozóbb teljesítmények mögött.

 

 

 

Mi történt veled ebben az évben, hogy gyakran hullámvölgyekbe kerülsz, miközben szorgalmasan edzel?

Tényleg szélsőséges most a golf teljesítményem, de a győzelmek útja sok vereségel van kikövezve. Rájöttem, hogy a golf tényleg addiktív, nem lehet abbahagyni. Pedig azt gondoltam, az idei évben már egy picit kevesebb kell majd ahhoz, hogy jobban fejlődjek, de minél alacsonyabb a handicap, annál jobban oda kell tenni magad.

Mivel nagyon sok versenyre megyek, sokszor kapok is egy pofont a golftól, de valahol az a szép benne, hogy legalább annyiszor játszom rosszul, mint amennyiszer jól. Mindig arra számítok, hogy a következő játékkal belekerülök abba a bizonyos zónába, ami aznap nyerő lesz… De nem mindig jön ez a játék. Annak örülök, hogy a számomra nagyon fontos MidAm Tour 3. állomásán, Tatán sikerült megnyernem a bruttó női kategóriát.

 

Továbbra is Errollal edzel, most min dolgoztok?

Jelenleg a release-en, mert eddig ugyan ment a drive, csak nem volt pontos. Ezért kezdtünk el a bal kezem használatával foglalkozni, illetve ami most nagyon izgat, az a visszatartásos swing, ezt igazából a YouTube-ról és Erroltól tanulom. Mostanában sokat játszom Nagy Rékával egy flight-ban, kicsit lesem őt is. Az ő játékában az tetszik, hogy jó nagyokat képes ütni, elég ügyesnek tartom. Szeretek vele játszani nagyon.

 

Kép forrása: Facebook/Movik Gabriella


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés