Magyar Bajnokság: ez történt az első napon

Mint ahogy délután beszámoltunk róla izgalmas csata bontakozott ki a 60. Magyar Bajnokság élmezőnyében: négyen is mínuszt játszottak pénteken.

 

A férfiak között az ifjú titan, Kötél Bence húzza a mezőnyt (68), mögötte szorosan a Magyar Kupa győztes, Csányi Olivér (69) tartózkodik, kettejüktől nem sokkal elmaradva pedig Závaczki Bálint és ifj. Sárközi Ricsi lopakodik (mindekettejüknél 71-es score).

 

Az élboly után is nagy a tülekedés. A par-ral álló, Benke Ákos, a +1-et játszó Greff Bálint, és a +2-vel záró Rózsa Dávid, Szeberényi Máté és Magyar Krisztián hármasból még bárki odaérhet az elejére.

 

A nők között Vadkeri Adél majdnem csatlakozott a mínuszosok táborába, végig kiegyensúlyozott játéka azonban megtört a 17-es szakaszon, itt jött egy bogey, majd a végén dupla bogey. Sarkában lépked Jaczkovics Emma, aki a végén Adélhoz hasonlóan ütött két bogey-t, így 73-as score-ral, egy ütés hátrányból indítja a szombati napot. A harmadik helyen jelenleg Berkenyei Daniella áll, +5-tel.

 

A versengés szombat reggel 8:00-kor folytatódik, nem túl jó hír azonban, hogy az időjárás is belszólhat a küzdelmekbe: nagy mennyiségű csapadék várható a délelőtti órákban.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés