„Nem mondanék semmit"

Horvath Joseph-fel, a Golfiesta Tour I. fordulójának győztesével beszélgettünk, aki a 60. Magyar Amatőr Bajnokságon hazai környezetben száll harcba a győzelemért. A Balaton Golf Club játékosa idén jó formának örvend, önbizalommal telve várja a hétvégét.

 

Hogyan készülsz a Bajnokságra?

Rágom a füvet egész nap, csinálom a munkát a ház körül – ahogy Zsuzsa mondja (nevet). Komolyra fordítva a szót, a héten többször is kimegyek edzeni Udvariba, csütörtökön chipelek, puttolok egy picit, pénteken pedig elkezdjük a bajnokságot és meglátjuk mi fog történni… Azt gondolom, hogyha – és ez egy nagy HOGYHA – 75-77 környékén tudok játszani, a magammal szembeni elvárások teljesülnek. 

 

Te, mint Udvari veteránja, mit tanácsolsz a többi játékosnak, mire figyeljenek oda?

Megmondom az igazat: nem mondanék semmit. Ezt nekik kell kitalálniuk. Másrészt én úgy megyek ki, hogy játszom a saját játékomat. Minden játékos más stílust képvisel, máshogy alkalmazkodik az adott körülményekhez.

 

Sok bírálat érte a pályát az utóbbi időben, neked mik a tapasztalataid?

Tény, hogy jelen állapotában nem vetekszik Pannonia vagy Zalacsány minőségével, ettől függetlenül Udvari nagyon jó és gyönyörű. A három nap során mindenki ugyanazt a pályát fogja játszani, ugyanazt a greent puttolja. Azt gondolom, sokan azért nem szeretik, mert nem adja magát könnyen. Pénteken kiderül, ki hogyan teljesít rajta. 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés