Versenyélmények Zircen

 


Pénteki versenysorozat beharangozó

A nyári szezonra optimalizálva a Forest Hills Golf Club néhány újdonságot eszközölt, hogy a honi golfélet játékosai még inkább otthonuknak – és nem titkolt céllal – rendszeres célpontjuknak tekintsék a Bakony szívében található csodás minőségű pályát. Csizmadia Ákost kértük meg, hogy mutassa be a Pénteki versenysorozatot.


„Most lesz a sorozat első fordulója, ahová elsősorban azokat a játékosokat várjuk, akik nálunk tagok, de még nem voltak versenyen, vagy olyan tagjainkat, akik nem nagyon járnak versenyre és szeretnék karbantartani a hcp-jüket.

 

2-féle stableford verseny lesz megrendezve ezeken az alkalmakon, egy 9 szakaszos és egy 18 szakaszos. Aki egy teljes értékű játékot szeretne menni 18 lyukon, és kvázi a versenynek megfelelő körülményeket biztosítani magának, azt délután 2 órakor várjuk nagy szeretettel.

 

Akik pedig munka után, hcp módosító versenyen, összejövetelen kívánnak részt venni, 16 órakor indulnak és csak 9 szakaszt játszanak.

 

Az indulási díj benne van a Green Fee árában, a klubtagoknak pedig ingyenes. Igény szerint készítenek szendvicseket vagy akár vacsorát is a hotel éttermében.

 

Mindenkit sok szeretettel várunk a péntek délután Zircen!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés