Éjfélig lehet nevezni a Magyar Kupára!

Hatalmas érdeklődés előzi meg a Pannonia Golf & Country Clubban megrendezésre kerülő 31. Magyar Kupát, amelyre már csak néhány „kiadó” hely maradt. Közeleg a nevezési határidő: szerda éjfélig lehet jelentkezni a hétvégi, két napos tornára, a hazai golfozó közösség egyik legrangosabb éves eseményére.

 

Mondhatni, hogy mindenki az esélyesek nyugalmával állhat elütőre, kortól és hcp-től függetlenül, hiszen számos kategóriában díjazzák a játékosokat.

 

 

Díjazás:


Bruttó díjazás:
Férfiak: I. Magyar Kupa győztes, II., III. helyezett
Nők: I. Magyar Kupa győztes, II., III. helyezett

 

Nettó díjazás: (stroke-HCP)
Férfiak I., II., III. helyezett
Nők I., II., III. helyezett
Szenior nők I., II., III. helyezett
Szenior férfiak I., II., III. helyezett
Junior lányok I., II., III. helyezett
Junior fiúk I., II., III. helyezett

 

Nevezési határidő: 2020. június 24. 23:59 óra (szerda éjfél)

 

A szervezők felhívják a kedves indulók figyelmét, hogy a kiírásban szereplő fizetési határidőt tartsák be. (2020.06.25., csütörtök, 12:00) A nevezési díj befizetésére személyesen a klub recepcióján, vagy átutalással van lehetőség a következő bankszámlaszámon: 10900028-00000007-61000239

 

A Magyar Kupán képviselteti magát a HELL Energy drink, valamint a Mercedes-Benz, tehát minden adott, hogy „pokoli" jó versenyt élhessenek át az ide látogatók. A verseny idejére újranyitjuk a half-way house-t, ami megújult formában várja majd a golfozókat. Aki kísérőként érkezik a versenyre, akár a tágas teraszról, új rattan kertibútorainkon ülve szurkolhatja végig a versenyt.

 

A kulináris élvezetekről Boros Zoltán, a Porticus étterem séfje által megálmodott tökéletes büfé gondoskodik.


Minden adott tehát egy parádés tornához!

 

Versenykiírás IDE KATTINTVA!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés