Ricsi uralta a hétvégét

MidAm Országos Ranglistaverseny összefoglaló

Megtartották a MidAm ranglista versenyét, amely rendhagyó módon tart kapukkal várt minden korosztályt, hogy egy igazán küzdelmes megmérettetésnek lehessünk szemtanúi Máriavölgyben. A versenyhangulat nem is maradt el, ha csak a bruttó eredményeket megnézzük, az első három helyezett mindössze 2 ütésen belül végzett, nagyon kis különbségek választották el a játékosokat egymástól.

 

 

A hazai golfélet számos kiválósága képviseltette magát a versenyen, ami lehet, hogy sokaknál már egyfajta ráhangolódás is jelentett a jövő hétvégén, szintén a Pannonián megrendezésre kerülő Magyar Kupára.

 

Az már most látszik, hogy ifjabb Sárközi Ricsi csúcsformában várja a jövő hetet. Szombaton még a Magyar Golf Clubban, a Gáti Ferenc Emlékversenyen versenyzett, amit egy 79-es score-ral meg is nyert, majd mondhatni, hogy szinte le sem vette a golfcipőt, máris elütőre állt Máriavölgyben az első flight reggel 8-as indulásakor.

 

A Pannonia játékosa a nap végén 3 birdie, valamint egy győzelmet érő 73-as eredménnyel nyugtázhatta a napot, megelőzve a méltó kihívókként a sarkában járó, szintén a Pannonia Junior Academy kötelékébe tartozó Somogyi Bencét (74-es score) és a kiválóan játszó, Bencével azonos ütésszámot elérő Vadkerti Adélt (74).

 

További eredmények: IDE KATTINTVA!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés