Szerelem első ütésre

 

Ragyogjon a fairplay mindenek felett

Fénykép: Kállay Tamás 

A zirci évadnyitó ranglista versenyt követően a férfi nettó kategória győztesével, Huszti Györggyel beszélgettünk, aki elárulta stábunknak a siker néhány „titkos összetevőjét”.

„Csak néhány apró részletet említenék, amelyek a szerencsén kívül nagyon is hozzájárultak ehhez az eredményhez. Az egyik, hogy karácsonyra kaptam egy új drivert a családomtól, tekintve, hogy erősen öregszem, hatalmas szolgálatott tesz a pontosság terén a regulár nyél az új Ping G400max driver-ben.A másik tényező pedig az új labda, nagyjából 2 hete játszom, Véh Balázs javaslatára ezzel a típussal. A Srixon Z-Starnak hozzám illő spinje van, amolyan szerelem-első-ütésre! ”

„A pálya is befolyásolja az ember játékát, és úgy érzem, nem túlzok vele, ha azt mondom, Magyarország egyik legszebbjén játszhattam.” -mondja- „Egészen meglepő volt, hogy a rough-ok milyen szépen lettek lenyírva, különösen a hatos és nyolcas szakaszokon volt ez szembeötlő. A green-ek kitűnőek voltak és a fairway-ek is szépen ápoltak, bár szerintem ez utóbbiak esetében helyenként kissé bőkezűen bántak a vízzel.”

A hangulat azonban több mint hibátlan volt: „Nagyon jól éreztem magam, gondolom már mindenki ki volt éhezve erre az eseményre. Úgy érzem, hogy inkább a részvétel ért aranyat, nem a tényleges eredmények!”

Szívből gratulálunk a kategória aranyérmesének, és reméljük, hogy a következő, zalacsányi megmérettetés után is ugyanilyen mosolygós hangulatban beszélgethetünk vele.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés