Old Lake – New shape

 

Felfrissülten indulhat a szezon 

Fotó: Yulia Stepanova 

 

A tatai Old Lake Golf Clubban is kezd beindulni az élet, amit mi türelmetlenül, a pálya pedig megszépült megjelenéssel vár. Bábos Réka „kalauzolt minket a kulisszák mögé”, hogy megtudjuk, milyen kép tárul majd elénk a június 13-i szezonnyitón.

 

 

 

 

„Az idei év sajnos nehézkesen indul, elég sok képlékeny részlet maradt még a versenyt illetően is, a cateringgel kapcsolatosan.” - mondja - „A klubház és a büfé már működik, de a járványhelyzet miatt kénytelenek vagyunk elővigyázatosak maradni. 100%-ban betartjuk a szövetség ajánlásait, hiszen nyugtával kell dicsérni a napot! A járvány még nem múlt el, így közös érdekünk, hogy ennek megfelelően, körültekintően és felelősen viselkedjünk játék közben is.”

Az idegenforgalmi szolgáltatások szempontjából nyilvánvaló hátrányt okozott a vírus a klub számára - hogy a kieső külföldi látogatókat ne is említsük- ellenben a pálya állapotát kedvezően befolyásolta az év elején kialakult, kellemetlen helyzet. „A játékosok szerint nagyon sokat javult a minősége, melyet ezúton is szeretnék megköszönni a szorgalmas és profi csapat minden tagjának! A bunkerekben teljes homokcsere történt, a greenek is látványosan szépültek, ami az új gépeken felül, elsődlegesen nekik köszönhető.” - mondja - „Persze még így is akadnak hiányosságok, de ezeket folyamatosan igyekszünk minimalizálni.” Már az évadnyitón is találkozhatunk majd egy apró figyelmességgel, ami cseppet sem elhanyagolható: „Új range-labdákat rendeltünk, hogy kellemesebb legyen a felkészülés a rangen.”

A fejlesztések mellett külön örömhír, hogy a 2020-as, új versenynaptár is elkészült. „Sajnos a Húsvét Kupa nyilvánvalóan pótolhatatlan, de a legtöbb kimaradó eseményt újra tudtuk tervezni, hogy az év hátralévő részében ismét együtt örülhessünk a győzelmeknek.”

Az elhalasztott versenyek új időpontját is érdemes, már most bekarikázni a naptárban!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés