Pünkösdi verseny Kisorosziban!

 

Dunakanyar Kupa 

 

A kisoroszi pálya az utóbbi időben hatalmas változásokon esett át. A játékosok jól játszható, jó minőségű  pályáról számolnak be.  A pályán, 2020.05.30.-án 9:00 órától,  Dunakanyar Kupa néven versenyt rendeznek,melyre még várják a jelentkezőket. Természetesen a szervezők nagyon készülnek a  megmérettetésre is.


 

 

 

 

 

 

Versenyfeltételek: A verseny a Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint a Magyar Golf Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre. 

A verseny formája: egyéni stableford 18 szakaszon 

Nevezési határidő: a versenyt megelőző nap 14:00 

Résztvevők: Játékra jogosult minden amatőr golfozó, aki klubtagsági kártyával rendelkezik. 

Hcp limit: 36 (exact hcp) 

Versenybizottság: Nagy István, Nagy Zsófia, Kadet Oulare A verseny feltételeinek és szabályainak ismerete a játékos felelőssége. A Versenybizottság döntése végleges, amely ellen fellebbezni nem lehet. Hcp módosító verseny. 

Díjazás: Bruttó I. Nettó A kategória I., II., III. (HCP 0-18,4) Nettó B kategória I., II., III. (HCP 18,5-36,0) 

Azonos eredmény esetén az utolsó 9, 6, 3, 1 szakaszok eredménye dönt. Indítás: Férfiak: Sárga, Szenior Férfiak: Kék, Nők/Szenior Nők: Piros, Juniorok: sárga, kék vagy piros elütőről játszanak. A verseny az induló létszám függvényében HCP sorrendben indul. 

A teetime-ról információt a klub recepciója ad a +36 30 431 53 39-es telefonszámon, valamint a PC Caddie rendszerben tekintheti meg a versenyt megelőző nap 17:00-tól. 

Eredményhirdetés: Az utolsó játékos beérkezését követő fél órával. Kategóriánként legalább 5 fős létszám esetén hirdetjük ki az eredményeket. 

A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés