Pár percre felmentve

 

Homeofficban is golf!

 

Az elmúlt időszak korlátozásai mindenki életét megváltoztatta kisebb, vagy nagyobb mértékben. Kománovics Ibolya ügyvédnő mindennapjai is átalakultak, a homeoffice számára sokkal több munkát jelent. Szerencsére sikerült pár percre megszakítanunk a munkáját, hogy képzeletben golfozzunk együtt kicsit.

„Március közepétől önkéntes karanténban vagyok, azóta folyamatosan a monitor előtt ülök, és dolgozom. Sajnos olyan háztartási munkákat is kellett végeznem, amelyekben a vírusjárvány kitöréséig mindig volt segítségem. Leterheltségem miatt csak hétvégén jutottam ki a golfpályára.” – mesél mindennapjairól. - Tavaly sokat fejlődött a játékom, 26-ról 20- 21-re javult a hcp-m, amit szeretnék az idén is tartani, és biztos 20 hcp-s játékos lenni.” Minek volt köszönhető a fejlődés? . Elsősorban „ifj. Tringer Lászlónak aki kivételes képességű edző, másodsorban egyértelműen a gyakorlásnak. Sikerült a hosszúütésem távolságán javítani, így esélyem volt arra, hogy egy-egy ütéssel kevesebbel elérjem a greent. A rövidjátékom azonban nem sokat fejlődött, különösen a puttolás tűnik számomra a legnehezebb feladatnak a golfban. Ebben az évben ezért célul tűztem ki az e területen történő fejlődést, azonban a megváltozott körülmények miatt nem tudtam edzésekre járni, nagyon szigorúan betartottam két hónapig a járvánnyal kapcsolatos biztonsági intézkedéseket.

Lassan azonban visszatér a megszokott élet a mindennapjainkba, és ez a golfozásra is ki fog hatni. „Számomra a golfjáték jelenti a szenvedélyt, a kikapcsolódást a munkából, és élvezem a golfozó barátainkkal együtt töltött hétvégét, amikor a golf után nagyon jó hangulatban élvezzük a gasztronómiát is. Szerencsésnek tartom magam, hogy a Balaton Golf Club tagja lehetek, a páratlan szépségű táj, az élvezhető, de tudást igénylő balatonudvari Golfpálya megfelelő tapasztalatot ad arra, hogy Spanyolországban, Ausztriában, Olaszországban vagy bárhol máshol a világon legyen kedvem golfozni, ha éppen van lehetőségem utazni. Számomra nagy öröm, hogy férjemmel, Vértes Andrással több fajta sportot is tudunk együtt játszani, többek közt a golfot is. Szerencsére ő is ugyanolyan megszállott, mint én. Én edző függő vagyok, ő inkább önképző módon fejleszti tudását, ami az idén szép eredményeket hozott számára. A Délpesti Centrum Kórház kardiológusaként a beteg ellátás mellett, ami elsődleges az életében, számára is a golf nyújt kellemes kikapcsolódást. „András rengeteget dolgozik a járvány miatt, viszont a minimális szabadidőnket mindketten igyekszünk kihasználni a játékra.”

Reméljük, hogy az enyhítések lassan meghozzák a pozitív hatásukat, és legközelebbi interjúnkat már a győztes mérkőzés végén, élőben készíthetjük a család egyik tagjával!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés