Tökéletes verseny, tökéletes szervezés

Zirc magasra tette a mércét

Hatalmas érdeklődés övezte 2020 első ranglistaversenyét melyet Zircen rendeztek. Mindenki megelégedéséére tökéletes helyet választottak a szervezők.

Mindig is tudtuk, hogy Zirc tökéletes pályát és környeztet biztosít. Az időjárás is kegyes volt, bár időnként egy picit csepergett az eső, de ez hamar el is múlt. Tökéletes időben tökéletes játék. Vadkerti Adél - 3-al a bruttó győzelmet vitte el, még a bruttó második helyen Kötél Bence és a friss senior játékos Koller György osztoztak +1-el. Az időjárásnak és a jó pályának köszönhetően nagyon sokan javítottak hcp-t.

UI: Nagyon érdekes volt és mindenki tartott attól, hogy-hogy sikerülhet megrendezni egy ranglistaversenyt délelőtti, illetve délutáni indulással maximális létszámmal. Zircen a Forest Hillsben bebizonyították, hogy ez is lehetséges, hiszen mindenki tartotta az indulási időt, tehát reggel 8-kor volt a délelőtti csapat és délután 1-kor a másik. Köszönet a szervezőknek! Köszönet a Zirci csapatnak! Köszönet Bozó Ádámnak és csapatának, Popovics Borbálának és csapatának és a tulajdonosi körnek.

További eredmények

Bővebb információkat, interjúkat jövő héten olvashatnak itt a Hungarian Golf magazin oldalán.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés