Megvan bennem a motiváció

 

Rövid interjú Lugosi Tamással

 

Lugosi Tamás a karantén ideje alatt sem tétlenkedik, a többszörös magyar bajnokot a Golf Academy-n értük utol, ahol épp a green építésében segédkezett. Beszélgettünk többek között a kialakult helyzetről és arról, hogy ez az ő életére, szakmai felkészülésére milyen hatást gyakorol.

A játékos elmondta, hogy székhelyét most Budapestre helyezte át, óraadó edzőként van jelen a budapesti golfozók életében. Jelenlegi bázisának a Continental Golf Clubot és a kisoroszi Magyar Golf Clubot tekinti, reméli, hogy hamarosan újraindul a szezon, a nyár beköszöntével pedig bizonyára a balatonudvari pályán is gyakran találkozhatunk vele.

Az idei évet leginkább a tanításnak szenteli, mint mondta, nem csak a kialakult helyzet miatt, hanem azért is, hogy az ősszel tartandó esküvőjének szervezéséből kivehesse a részét.

„Továbbra is megvan bennem a motiváció, hogy versenyezzek.” - tér át saját felkészülésére Tamás. – „Az idei évben az előzetes tervek alapján is egy-egy nagyobb versenyen terveztem csak indulni, ezekre a járvány miatt azt gondolom, leginkább nyár végén vagy ősz elején kerülhet sor. Nem mondtam még le arról, hogy az olimpián játszhassak, így a jövő évtől szeretnék arra koncentrálni, hogy a következő olimpiai ciklusra ideálisan felkészülhessek.” - zárta sorait a magyar bajnok.

(Fotó: Kisbenedek Attila)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés