Bánatban és örömben is együtt

 

„golfból van a Hold” - a család összes tagjának

 

 A vírus okozta intézkedések nem kedveznek legtöbbünknek, de azért elmondható, hogy nem állt meg az élet - legalábbis a Briglovics család számára. A családfő, Gábor számolt be arról, hogyan telnek napjaik a karantén ideje alatt.


„Minden szempontból megfogadjuk az Operatív Törzs útmutatását. Nem igazán járunk el itthonról. Én már március 12. óta home office-ban dolgozom, a vásárlások számát pedig redukáltuk, heti egyre.” - ezzel is jelentősen csökkentik a fertőzés terjedésének kockázatát, és nem utolsó sorban környezettudatosságból is jelesre vizsgáznak!


Mivel az előírások lehetővé teszik, az egészség jegyében a golf sem maradhat ki! „Hetente egyszer kilátogatok a pályára. Egyedül játszunk most, mégis úgyszólván együtt vagyunk.” - Felesége, Anita lelkesen és egyre ügyesebben üti a labdát - „hihetetlenül jó kezdőütései vannak, kész gyönyör nézni.”


Anita mellett idősebb gyermeke, a nem csekély eredményeket felmutató Boróka - aki immár nem csak a golf szerelmese, hanem Hahn Roland menyasszonya is - szintén rendszeresen ragad ütőt. Interjúnk ideje alatt épp a Pannónia Akadémia növendékeivel játszott, míg apja kicsit távolabb, mégis azonos pályán tökéletesítette ütéseit. A kisebbik gyermek - apja bevallása szerint - „egyelőre inkább csak szülői irányítással ízlelgeti a sportág szépségeit, hiszen 13 éves fejjel kicsit minden más.” - azért ő is „beáll a sorba”, követi a családi hagyományt…


Gábor az idei évet sajnos egy sérüléssel kezdte, a sportolók rémálmával: ún. tenisz-könyökkel. Mivel a gyulladás kezelésében fontos szerepet játszik a pihenés is, így remélhetőleg a jelenlegi helyzet sok negatívuma mellett pozitív hatásait is érzékeltetni fogja.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés