Van, ami az aranynál is többet ér

A boldogság alappillére a család

Noha a járvány miatti összezártságot sokan nehezen viselik, még rosszabb azoknak, akiket elszakítanak az intézkedések egymástól. Baldauf Lászlóval beszélgettünk, ezúttal a golfon túlmenően.


„Itthon még jól megvagyunk, könnyen viselhető a helyzet, de a gyerekekért rettentően aggódom.” -mondja. Fia, Baldauf Mátyás, profi golfozó, Párizsban él családjával, így most az unokát sem láthatja a büszke nagyapa.- „Skype segítségével tudjuk tartani a kapcsolatot, ami a semminél persze jobb, de alig várom, hogy végre láthassam őket! Ráadásul náluk, kint sokkal szigorúbbak a korlátozások, az utcára is alig mehetnek ki, engedély kell szinte mindenhez. Sokkal nehezebb helyzetben vannak a gyerekek, mint mi itt, Magyarországon.”


„Én ugyanúgy dolgozom, és persze golfozom is. Gyakorolni kell, mert, ha beindul a szezon, várhatóan sokan lesznek, épp a járványhelyzetnek köszönhetően, jó formában. Sok embernek jut több ideje felkészülni idén. ” - vélekedik - „Szegény fiam az óvintézkedések hatására még a pályára sem jut ki.”


A senior játékos ugyan leplezetlenül várja, hogy elkezdődjenek a versenyek, és bajnoki címet tudhasson magáénak, de azt még jobban, hogy végre összejöjjön a család! „Bearanyozná a napom, ha átölelhetném őket, és játszhatnék a kisunokámmal.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés