Tavaszi pompában

 

Zöldellő fű, ragyogó hangulat…

A párás, tavaszi fénysugarak is örömmel kalandoznak naphosszat a Kisoroszi pályán. Nem csoda, hiszen a magyar Old Course lélegzetelállítóan jó formába került, hála Nagy Istvánnak, Magyar Golf Club elnökének.

 

Az elmúlt években folyamatosan fejlődött Magyarország legidősebb pályája, tavaly a tereprendezéseken és renováláson felül új bag és golfkocsi tárolókkal, valamint a plázzsal gyarapodott, hogy barátságosabbá váljon.

 

Az idei munkálatok még játékos-barátabbá tették Kisoroszit, ami rögtön az első szakaszon megmutatkozik. Lukról-lukra haladva tapasztalhatjuk, hogy a technikailag, illetve esztétikailag zavaró fák eltűntek az 1. 5. 7. 9. és 10. szakaszról, míg a 11-en az elütő gyönyörűen kiszélesedett. A fű minőségén is meglátszik az odaadó gondoskodás. A műtrágyázásnak, öntözésnek és rendszeres nyírásnak köszönhetően káprázatos, zöld bársonyszőnyegként terül a szem elé.

 

Nem meglepő, hogy minden eddiginél többen vannak, akiket már idecsalogatott a napsütés. Korábbi cikkeinkből az is kiderül, hogy a golf szerelmeseit - oktatókat és játékosokat egyaránt lenyűgözi Nagy István munkája - „Bárhol megállná a helyét”, „igazi, világszínvonalú pálya” - kifejezésekkel illették az átalakulást. 

 

A minőségi pázsiton élvezet golfozni, ezért az MGC elnöke a folyamatos fejlesztés mellett, a dolgos napok végén, esténként ütőt ragad, hogy gyakoroljon. Arra a kérdésre, hogy mik a tervei a szezonra, elegáns szerénységgel válaszolt: „Minél többet és minél jobban JÁTSZANI!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés