Minden tekintetben virágzás

Balatoni tavasz - Baranyai Robinál

Míg az emberek többsége nehezen találja meg az élet örömeit a járványügyi intézkedések közepette, Baranyai Róbert több szempontból is szerencsés helyzetben érezheti magát. A Balaton Golf Klub Pro-ját épp egy kezdő oktatása előtt csíptük el néhány percre, telefonon.

„Igen, valóban szerencsés vagyok, amiért a csodálatosan zöldülő, 70 hektáros terület klubházában van az otthonom. A kijárási korlátozások sokkal jobban megviselnének más körülmények között, így viszont bármikor kedvemre gyönyörködhetek a pálya virágzó gyümölcs- és mandulafáiban.”  - mondja - „Számomra cseppet sem állt meg a világ! A jövő hétre már elterveztük a visszavágót Horváth Joe-val, ugyanis két hete már összemértük tudásunkat. Joe nem egy könnyű ellenfél, nagyon jó vele együtt játszani. Külön öröm számámra, hogy egyre több új tanítvány jelentkezik. Mivel az MGSZ által támogatott, 30 forintos áron elérhető 10 alkalmas kezdő tanfolyamhoz egy 1 hónapos, ingyenes próbatagságot ad a Balton Golf Klub, ami a felszerelés térítésmentes használatát is tartalmazza, így nem csoda, hogy sokaknak lett kedve ütőt ragadni a napsütésben.”

A profi oktató nem csak új növendékeinek és a pálya nyújtotta festői környezetnek örülhet, hiszen a szerelem is rátalált tavasszal. Újdonsült kedvesétől sem áll távol a golf, így a jó kapcsolat alapja, a közös érdeklődési kör már adott. Noha szíve választottja nem olyan rég talált rá a sportágra, szinte biztosak lehetünk benne, hogy Robi mellett egyre gyakrabban találkozunk majd vele is a Balatonudvari pázsiton.  


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés