Anya és fia a golf hálójában

Ismerkedjünk meg közelebbről Kiku életével

 

AZ A CSALÁD, AMELYIK EGYÜTT SPORTOL, EGYÜTT IS MARAD" – tartja a mondás. Ez tetten érhető dr. Lex Annamária és fia, Greff Bálint kettősénél is. Beugrottak egy kávéra szerkesztőségünkbe és jó érzés volt látni, hogy a golfsport iránti szeretetük milyen szintre emelte a kapcsolatukat. A beszélgetés alatt viccesen zrikálták egymást, amit széles mosollyal nyugtáztak.

Elsőként a 19 éves Bálint – akit barátai és ismerősei Bálnának becéznek – érkezett meg irodánkba, az édesanyja még úton volt. Az arcán serkenő borosta jelzi, hogy már férfi lett abból a fiúból, aki 5 évvel ezelőtt felkavarta a magyar golf sekély állóvizét, és Horváth Marcit legyőzve junior magyar bajnok lett, alig 14 évesen. Ráadásul még abban a szezonban a felnőttek között is dobogóra állhatott. Itt kezdődött el az a sikersztori, melynek célja az évek alatt átalakult.

A profi karrierre áhítozó fiúcska mára sportdiplomata pályájára vágyik. Hogy ezt a tudást majd a golfban, vagy más egyéb sportágban fogja kamatoztatni, még nem tudja. De a fókuszban az érettségi után is a sport marad.

A TELJES CIKKET ITT OLVASHATJÁK! (E-GOLF KINCSES KALENDÁRIUM)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés