Ünnepelni tudni kell

A Húsvét-Kupa nagyon Nagyjai

 

A koronavírustól sújtott időben is megrendezte a Nagy család a hagyományos Húsvéti Kupát. Nagy László Zsomborral, a senior kategória győztesével beszélgettünk az eseménnyel kapcsolatosan.

„Három kategóriában zajlott a játék, a résztvevők létszáma miatt csak az első helyezetteket (és a stábot) díjaztuk, szokásos húsvéti falatokkal.”  - Senior kategóriában Nagy László Zsombor, férfi felnőttben ifj. Nagy László Zsombor, juniorként pedig Nagy László Csongor győzött. Fotósként id. Nagy László felesége brillírozott a "rangadón", fenti képünket is neki köszönhetjük.

„A fiatalabb korosztályok játékán meglátszott, hogy már gyermekkorban megtanultak golfozni. Látványos, 250-270-es ütéseket láthattunk tőlük, melyek azonban nem feltétlenül maradtak a fairway-n. Kevesebb idejük jutott a  felkészülésre, így ez nem is meglepő.”

A családi torna remek hangulatához a Kisoroszi Golf Klub újjászületett környezetével is hozzájárult. „Az 1. és 2. szakasz jobb oldalán található, zavaró fákat kivágták, így a magyar Old Course sokkal játékos-barátabbá vált, a fű pedig bársonyos.” - mondta - „Szerintem 10-ből 10 pontot érdemel, igazi világszínvonalú pálya!”  Mindemellett az MGSZ által elrendelt egészségügyi szabályok betartását Marshal ellenőrzi, így a járványhelyzetben is biztonságban érezhetjük magunkat Kisoroszi selymesen zöld füvén játszva.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés