Itthon, édes otthon

Nyugalomban a kalandos hazatérés után

A világjárvány mindannyiunknak okoz kellemetlenségeket, de koránt sem annyit, mint Horváth Jozef-nek, aki a COVID-19 európai kirobbanásakor Spanyolországban tartózkodott feleségével, Susan-nel.

A hazautazás megszervezése nem kis feladatot jelentett a többszörös magyar bajnoknak, mivel a légi forgalmat is korlátozták a vírus megfékezése érdekében. Ennek ellenére egy nagyon kalandos úton, szerencsére épségben és egészségben megérkeztek Magyarországra, amit Susan is nagyon élvez. A házaspár most otthon várja a járvány lecsengését, a házkörüli munkákon felül TV nézéssel töltik idejük egy részét, és persze a külföldön élő barátokkal is aktívan tarják a kapcsolatot. Joe lelkesen nyírja a füvet, és természetesen játszik rajta, edz, készül otthon és a pályán is.

A Balatonudvari pálya állapotát jónak minősítette, a fairway-ek már nyírottak, szépen öntözött a terület, kellemes volt játszania rajta barátjával, Baranyai Róberttel. Hogy ki nyert a baráti mérkőzésen? - nos, az maradjon az ő titkuk! - hiszen most nem ez a lényeg, hanem, mint azt hangsúlyozta: „Mindenki figyeljen oda, vigyázzon magára és szeretteire!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés