„Találjuk meg az apró örömöket”

Otthon igyekszik formában tartania magát

Hahn Árpád tanítványa, Boross Lili komolyan veszi az óvintézkedéseket. A civil életben modellként, valamint marketing igazgatóként dolgozó szépségünk, vízilabda világbajnok párjával csatlakozott a maradj otthon mozgalomhoz! A napi rutinjáról, a tréningjei kivitelezéséről, a szabadideje hasznos eltöltéséről kérdeztük.

Sajnos jó pár modell- és sporttársam előtt bezárultak a konditermek ajtajai, így itthon kell valahogyan formában tartanunk magunkat. Futok és emellett csinálok néhány saját testsúlyos feladatot is, sőt van olyan is, amikor a párom emelget (az erről készült videót lejjebb láthatják). Természetesen a golf sem maradhat el, ezzel is kihasználva a nagy udvar adta lehetőségeket, kiemelt hangsúlyt fektetve a rövidjátékomra.

Mivel nagy családban élek, a hirtelen jött szabadidőt is hasznosan igyekszünk eltölteni. Fejben teljesen fel tudok töltődni, bízom abban, hogy erre a kipihentségre még szükségem lesz a szezonban. Mindenkinek azt ajánlom, hogy maradjunk pozitívak, vigyázzunk egymásra, és próbáljuk megtalálni az apró örömöket ezekben a napokban!”

Így edzenek szerelmével: 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés