Fanni: Már nagyon várom a "szabadságot"

 

 

Filmezés és edzés a karanténban

Lehoczky Gábor lánya, Fanni alig várja, hogy véget érjen az önkéntes karantén és újra kimehessen a golfpályára, természetesen a szigorú előírásokat betartva. De addig is marad a tanulás, az otthoni edzés és a golf témájú filmek.

HG Hogyan alakította át a mindennapjaidat a koronavírus?

LF Alapjaiban. Ráadásul, egy holland cserediák program részeseként, pont az itthoni kirobbanása előtt érkeztem haza. Szerencsére - úgy tűnik - senki sem kapta el. Most ezen a héten telik le az önkéntes karantén ideje. Már nagyon várom a "szabadságot".

Mint minden diák, én is az on-line oktatásban veszek részt. Érdekes új lehetőségként élem meg.

 

HG Hogy változtak a golfozási szokásaid, milyen óvintézkedéseket teszel a pályán?

LF Egyelőre a téli indoor emlékeimből élek, már várom, hogy újra a szabadban üthessem a labdát. Erre hamarosan sor is kerülhet, akár már most, a hétvégén. A golf szerintem is biztonságos sport ebből a szempontból. Megvan a kellő távolság az emberek között, friss a levegő és remélhetőleg napsütéses meglesz lesz a hétvégén.

Az ajánlásoknak megfelelően jobban figyelek a kézmosásra, kerülöm a közvetlen személyes kontaktusokat.

HG Esetleg beszereztél egy szimulátort otthonra, hogy a korlátozások miatt így se maradjanak ki az edzések?

LF Szerencsére, édesapámmal egész télen tudtunk edzeni, indultam a versenyeken a Sárkányban. Van saját launch monitorunk is, de két helyen is tudtunk edzeni. A Sárkányon kívül a XI. kerületben a Tippan Indoor clubban is gyakoroltunk. Mind a két helyszín hasonlóan közel van hozzánk. Természetesen próbálok fizikai edzéseket is tartani magamnak, de az kicsit nehezebben megy egyedül, társaságban azért élvezetesebb.

HG Mivel töltöd az idődet, mit üzennél a játékostársaidnak?

LF A napjaim most tanulással, filmezéssel telnek és segítek a szüleimnek a lakásfelújításban. Egy egész listát írtam a megnézendő filmekből, természetesen van köztük golfos is: a Bagger Vance legendája, a Happy, a flúgos golfos, a golfbajnok, Bobby Jones: Egy legenda születése.

Játékostársaimnak üzenem, hogy kitartás, mindenki próbáljon edzeni ahogy csak tud, remélem hamarosan újra mehetünk majd a versenyekre, az edzésekre együtt, már nagyon várom!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés