Amíg nem vagyunk a pályán

 

 

Megjelent Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriuma

A 2019-es év legütősebb eseményeit már online is élvezhetik a sportág szerelmesei. Lapozgatható elektronikus kiadványunkkal kívánunk egy kis megnyugvást hozni, szórakoztató kikapcsolódást nyújtani a koronavírus miatti rendkívüli helyzet idejére is.

 

 

 

Élje át újra a tavalyi év élménydús pillanatait a legnagyobb nevek táborában! 2019-ben is szinte egymást érték a rangosabbnál rangosabb versenyek, gyönyörködhettünk a számtalan csodálatos ütésben a hazai és természetesen a külföldi pályákon is.

Az év remek hangulata és nagy sikerei mellett sajnos szomorú perceket is hozott. Megemlékeztünk azokról, akiktől végső búcsút kellett vennünk.

Megszólaltatjuk a sportág nagyjait, többek között az olimpiai reményeket tápláló Lajtai-Rózsa Csilla, Baldauf Mátyás és Lugosi Tamás vallanak a megpróbáltatásaikról, és a fejlődés kulcsáról, valamint beszél a Magyar Golf Szövetség főtitkára, Makszin Áron is. Számtalan nagy név között lapozgatva találkozhatunk Batta Krisztina, Nagy István, vagy épp Csikós Gábor beszámolójával, és még hosszan sorolhatnánk azoknak a nevét, akik garantáltan vonzóvá teszik könyvünk online oldalait.

Az izgalmasabbnál izgalmasabb versenybeszámolók és portrék mellett divat és életmód tippekkel, tanácsokkal is színesítettük kiadványunkat, teljessé téve minden Golf-barát számára a tartalmas olvasás élményét a - remélhetőleg minél hamarabb kezdődő - következő szezonig.

 

A KIADVÁNYT ITT TEKINTHETIK MEG!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés